Het Notarieel Kidsrun

De IJsselloop is er voor iedereen en dat begint bij de allerkleinsten. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een spectaculaire Kidsrun. Ben je minimaal 4 jaar en niet ouder dan 12 jaar? Doe ook mee!

Schrijf je nu in

De Kidsrun begint om 11.00 uur en start in vier leeftijdsgroepen.


Tijd

Afstand

Voor wie
11:00 uur2 km11 en 12 jarigen
(of jonger, als je graag 2 km wilt lopen)
11:20 uur1 km9 en 10 jarigen
11:30 uur1 km7 en 8 jarigen
11:40 uur1 km4, 5 en 6 jarigen

Deelname aan de 1 km is dus gebonden aan een bepaalde leeftijd. Deelname aan de 2 km is mogelijk voor alle leeftijden t/m 12 jaar.

Wat is inbegrepen bij je inschrijving?
  • Uniek officieel gemeten parcours, unieke sfeer
  • Startnummer met tijdsregistratie
  • Medaille
  • Je naam in het uitslagenoverzicht
  • Drinken onderweg en bij de finish
  • DJ’s en muziek
  • Meer dan 12.000 aanmoedigingen
Hoe ziet het parcours eruit?
  • Parcourskaart
Deel je verhaal

Deel je mooiste IJsselloop-verhaal, foto en ervaring met ons. Gebruik daarvoor de hashtag #ikbeneenijsselloper op Instagram.

Vraag & Antwoord

Bijna alles wat je altijd al wilde weten over de IJsselloop vind je in ons vragenoverzicht. Zit jouw vraag er niet bij? Mail ons gerust via info@ijsselloop.nl. 

Hoe kom ik er?

De IJsselloop is midden in het centrum van Deventer. Er komen tienduizenden mensen af op de gezelligheid en om aan te moedigen. Daarom raden we aan zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Start- en finish zijn op loopafstand van NS station Deventer en het busstation. Kom je toch met de auto, kijk dan even bij Parkeren.

Welke prijzen zijn er te winnen?

Alle kids die de IJsselloop finishen krijgen een medaille. De nummers 1, 2 en 3 in elke leeftijdscategorie winnen een beker. De prijsuitreiking is om 12.15 uur op de Brink bij de Wilhelminafontein. 

Voor de volwassenen zijn er ook prijzen te winnen per afstand.

Meer weten?

Hoe kan ik mijn kind opvangen bij de finish?

Aan het eind van het finishvak op de Brink is het mogelijk de kids die finishen op te vangen. Houd het finishvak zelf a.u.b. vrij i.v.m. de drukte. 

Ik ben iets kwijt en nu?

Ben je iets verloren tijdens de IJsselloop? We verzamelen alle gevonden voorwerpen bij het informatiepunt in de Boreeltuin. Mis je na afloop iets, kom dan even langs. Verder publiceren we na afloop van de IJsselloop alle gevonden voorwerpen op onze website. Daar lees je ook waar en wanneer je het weer kunt afhalen.

Waar kun je je startnummer ophalen?

Op donderdag- en vrijdagavond 13 en 14 april 2023 kun je je startnummer tussen 18:00 en 20:30 uur ophalen bij Daka op de Boreelplein in Deventer. 

Op de wedstrijddag 16 april 2023 haal je je startnummer op in de Kazernetuin (Boreel, Houtmarkt), vlakbij de start (volg de borden). 

Op zondagochtend 16 april is het ophalen van de startnummer mogelijk in De Boreel tegen over de Bever tussen 09:00 en 10:30 uur. Ook de na-inschrijving vindt bij De Boreel plaats. Dit kan tot uiterlijk 10:15 uur. Kom op tijd, want het wordt druk en om 10:15 uur stopt de inschrijving echt!

Mag je als ouder/begeleider meelopen?

Op de 1 kilometer Kidsrun mag er met de kleinsten één begeleider meelopen. Hiervoor hoef je je niet apart in te schrijven.

Waar is het toilet?

Zowel in de omgeving van de start als bij de finish zijn diverse toiletten geplaatst.

Draag jij de IJsselloop
een warm hart toe?

Zonder partners is er geen IJsselloop. Samen komen we in beweging en brengen we onze stad in beleving. De IJsselloop wordt mogelijk gemaakt door de volgende supporters.

Onze partners