home > moedig aan

Moedig aan

Doe je niet zelf mee aan de IJsselloop? Kom dan vooral al die lopers aanmoedigen! Er zijn tal van plekken waar dat kan en de sfeer is fantastisch. Waar moet je zijn?

11.00 uur Kidsrun

Kinderen in verschillende leeftijdscategorieën (4-12 jaar) rennen één of twee kilometer vanaf de Verzetslaan over de Bokkingshang naar de Wellekade en de finish op de Brink. Langs het hele parcours is er plek voor supporters.

12.00 uur Dimence 15 km

De langeafstandslopers starten vanaf de Verzetslaan. Via de Wilhelminabrug maken ze een rondje door de uiterwaarden om dan via de spoorbrug en de Welle aan hun tweede ronde te beginnen. Die finisht op de Brink. Finishtijd: vanaf 12.45 uur.

13.15 uur Witteveen+Bos 10 km

Ook de 10km start aan de Verzetslaan en voert de lopers over de Wilhelminabrug, de uiterwaarden en via de spoorbrug en de Welle richting de Brink. De eerste lopers verwachten we daar rond 13.45 uur.

14.30 uur Salland Zorgverzekeringen 5km

De Salland Zorgverzekeringen 5 km start ook aan de Verzetslaan en maakt een prachtig rondje over beide bruggen over de IJssel. De snelste lopers doen er iets meer of minder dan een kwartier over.

Hoe kom ik er?

De IJsselloop is midden in het centrum van Deventer. Er komen tienduizenden mensen af op de gezelligheid en om aan te moedigen. Daarom raden we aan zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Start- en finish zijn op loopafstand van NS station Deventer en het busstation. Kom je toch met de auto, kijk dan even bij Parkeren.

Hoe kan ik mijn kind opvangen bij de finish?

Aan het eind van het finishvak op de Brink is het mogelijk de kids die finishen op te vangen. Houd het finishvak zelf a.u.b. vrij i.v.m. de drukte. 

Mag je als ouder/begeleider meelopen?

Op de 1 kilometer Kidsrun mag er met de kleinsten één begeleider meelopen. Hiervoor hoef je je niet apart in te schrijven.