Bedrijvenloop

Bedrijven en organisaties kunnen zich inschrijven als team(s). Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen (medewerkers van het bedrijf of de organisatie). De drie snelste lopers bepalen de eindtijd van het team. Het snelste team ontvangt als beloning een wisselbokaal. Om gemengde teams en damesteams gelijke kans te geven ten opzichte van herenteams, wordt de tijd van vrouwelijke teamleden met 10% verminderd. Overigens telt ook je individuele prestatie in het afstandsklassement. Alle afstanden staan open voor de bedrijventeams. Iedereen uit een team loopt dezelfde afstand. 

Behalve een sportieve concurrentiestrijd is de IJsselloop vooral een gezellig een collegiaal event. Voorafgaand aan de start kun je als team op de foto in de Kazernetuin. Na afloop kun je daar ook nog even gezellig met elkaar napraten. De inschrijfkosten bedragen € 125,- per team, dit is incl. 12 consumptiebonnen.

Inschrijving

De procedure voor het inschrijven van bedrijventeams is als volgt.

  • Je meldt je bedrijf aan via het inschrijfformulier. Geef het aantal teams per afstand op.
  • Na het versturen hiervan ontvang je een bevestigingsmail.
  • Op basis van je aanmelding zullen wij een unieke persoonlijke toegangscode aanmaken en je hierover een e-mail sturen.
  • Via deze toegangscode kan je nu zelf de teams samenstellen (toevoegen, wijzigen en verwijderen) zolang de inschrijving geopend is

Wie doen er mee?

Benieuwd welke teams zich al hebben ingeschreven?

Bekijk de deelnemers