home > word partner

Word partner

Samen in beweging
Wij zijn de IJsselloop van én voor iedereen. Wij verbinden op actieve en energieke wijze mensen uit de stad, en daar buiten, met onze omgeving. En natuurlijk met elkaar, want alleen zo maken we van onze IJsselloop een succes. 

Stad in beleving
Wij geven de stad energie. Wij weten inwoners, vrijwilligers en ondernemers, als geen ander bij onze IJsselloop te betrekken. Ruim 6500 lopers doen mee en 12000 mensen staan langs het parcours. Wij maken Deventenaren trots. Trots op de IJsselloop. Wij zorgen ervoor dat niemand de IJsselloop ontgaat. Want iedereen moet de IJsselloop kunnen voelen, proeven en ervaren en zo brengen we de stad in vervoering.

Sluit je aan 
Wil je met ons de stad in beweging brengen en wil je je op een positieve en sportieve manier profileren? Sluit je dan aan bij ons netwerk en zeg net als ons met trots: #ikbeneenijsselloper. Met ons netwerk kijken we graag naar wat ons bindt en hoe we  kunnen samenwerken op thema’s als persoonlijke en economische vitaliteit, positieve gezondheid, duurzaamheid. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden en kijken graag hoe we kunnen aansluiten bij jullie ambities en thema's. Neem voor meer informatie contact op met Wim Kooyman via 06 20686367 of partners@ijsselloop.nl.