home > over ons

Over ons

Samen in beweging

Wij zijn de IJsselloop van én voor iedereen. Wij verbinden op actieve en energieke wijze mensen met onze omgeving. En met elkaar natuurlijk. Wij moedigen iedereen aan om met ons mee te doen, want bij ons is meedoen écht belangrijker dan winnen. Wij komen samen in beweging.

Stad in beleving

Wij geven de stad energie. Wij weten inwoners, vrijwilligers en ondernemers, als geen ander bij onze IJsselloop te betrekken. Ruim 6500 lopers doen mee en 12.000 mensen staan langs het parcours. Iedereen moet de IJsselloop kunnen voelen, proeven en ervaren. Wij brengen de stad in vervoering.

Netwerk #ikbeneenijsselloper

De IJsselloop is er niet alleen op de wedstrijddag, maar het hele jaar. Onder de noemer #ikbeneenijsselloper kijken we naar wat ons samen bindt en wat we kunnen betekenen op thema’s als persoonlijke en economische vitaliteit, positieve gezondheid, duurzaamheid.

Organisatie

De IJsselloop is het grootste sportevenement van Deventer en wordt georganiseerd door een enthousiast en professioneel team van vrijwilligers. Op de dag van de IJsselloop zijn zeker 200 vrijwilligers actief, waaronder veel leden van Atletiekvereniging Daventria 1906. Samen brengen we de stad in beweging. Lees hier meer over ons team.

AV Daventria 1906

De IJsselloop bestaat dankzij de hechte band met AV Daventria. Dat is niet alleen één van de oudste atletiekverenigingen in het land, maar ook initiatiefnemer van de IJsselloop in 2006. Ieder jaar weer doen vele tientallen Daventrianen mee aan de IJsselloop. Als loper en/of als vrijwilliger.

Help mee

Loop jij warm voor het grootste sportevenement van Deventer? Help dan mee, want door de groei van de IJsselloop kunnen we extra hulp gebruiken! Tijdens de voorbereiding en op de dag van de IJsselloop zelf. Interesse? Klik hier en stuur ons een mailtje ».

Word partner

Wil je met ons de stad in beweging brengen en wil je je op een positieve en sportieve manier profileren? Sluit je dan bij ons aan en zeg net als ons met trots: #ikbeneenijsselloper.

Met ons netwerk kijken we graag naar wat ons bindt en hoe we kunnen samenwerken op thema’s als economische vitaliteit, positieve gezondheid, duurzaamheid.

We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met Wim Kooyman via 06 20 68 63 67 of partners@ijsselloop.nl.