Partner DAKA koestert lokale binding IJsselloop

Daka, de sportzaak op de Boreelplein, blijft partner van de IJsselloop. Het bedrijf ziet de samenwerking als logisch. Het is een combinatie van dé sportzaak en hét hardloopevenement van Deventer.

De IJsselloop is heel laagdrempelig, een evenement voor iedereen. Daarin zit een duidelijke link met DAKA. Deze sportzaak wil voor een breed publiek de specialist zijn waar mensen hun sportspullen en kleding kunnen kopen. Met een uitgebreid assortiment aan kleding en schoenen is er voor iedere loper een geschikt product beschikbaar.

Wat DAKA ook aan de IJsselloop verbindt is dat het een lokaal evenement is en vooral dat het om meer gaat dan de prestatie. Plezier is minstens zo belangrijk en dat spreekt de organisatie aan. “Bij DAKA gaan we echt met de klant op zoek naar een product dat het beste op zijn of haar wensen aansluit. Alleen met passie, plezier en productkennis kun je hier succesvol in zijn. Bij DAKA bieden we een gebalanceerde collectie aan voor alle typen lopers. Wij bieden vernieuwing en hebben scherpe aanbiedingen voor elk budget. Een groot aanbod op alle vlakken van sport en toch specialisme bieden, dat is wat ons uniek maakt.”

DAKA ziet de IJsselloop als een begin van het nieuwe seizoen, de start van het voorjaar. Het is ook bijna ieder jaar mooi weer! De medewerkers verheugen zich op de gezelligheid op het Boreelplein, waar een groot deel van het evenement zich afspeelt en uiteraard is DAKA geopend. Veel lopers kunnen er al terecht op de donderdag en vrijdag voor het evenement om daar hun startnummers op te halen.

daka logo