Vacature: organisatieteam IJsselloop

Het grootste sportevenement van Deventer draait nog steeds helemaal op vrijwilligers. Daar zijn we trots op! Een enthousiast team van rond de 15 vrijwilligers vormt de organisatie. Door de groei en professionalisering nog best wat extra hulp gebruiken. 

Concreet? Met name ons clusterteam parcours en ons marketingteam zoeken versterking. Help je mee aan de organisatie van de tijdwaarneming? Het uitzetten van het parcours? Of wat dacht je van een attractieve inrichting van start en finish? Dan is dit team helemaal iets voor jou. De mensen van team marketing zetten ons evenement in alle opzichten goed neer. Het draait onder meer om contacten met sponsoren onderhouden, journalisten benaderen, websites inrichten en puntgave IJsselloop-verhalen delen via onze socials.

Jouw profiel

  • Je hebt hart voor de IJsselloop, hart voor onze stad;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een passie voor organiseren;
  • Je bent een teamspeler.

Tijdsinvestering

  • Van september t/m april bereiden we de IJsselloop voor via korte clusteroverleggen en een teamvergadering per maand;
  • Daarna evalueren we ons event, is er een korte zomerstop en er is altijd tijd voor een gezellige afsluitende borrel.

Wat kun je van ons verwachten
Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie in een ambitieuze organisatie. Je wordt onderdeel van een professioneel, gedreven team. Met oog voor onze IJsselloop en met oog voor elkaar. We helpen je op weg en we werken als team samen. Zo ligt er een stevige basis voor jou om op voort te bouwen. Join the team!

Heb je interesse?
Stuur vrijblijvend een mailtje » naar onze secretaris Rob Snippe.