Team ‘t Zusje loopt marathon tijdens IJsselloop

Restaurant ‘t Zusje Deventer is naast partner, op de wedstrijddag ook epicentrum van de IJsselloop. Voor de organisatie, maar ook voor ontvangst van genodigden, bedrijventeams en bezoekers. Het team achter dit restaurant aan het Boreelplein staat in de startblokken.

Geen twijfel. Ook de medewerkers van ‘t Zusje – tachtig in totaal - lopen zich in het zweet op 16 april tijdens de IJsselloop. Maar dan misschien toch anders dan gedacht… Ze doen namelijk niet zelf mee aan de 5, 10 of 15 kilometer, maar voorzien alle bezoekers en deelnemers van eten en drinken. Eigenaar Marc van der Boom van ’t Zusje kijkt uit naar de start: ‘Je kunt rustig stellen dat het voor ons ook een “marathon” gaat worden om iedereen te cateren.’

Epicentrum
’t Zusje zal net als tijdens editie 2022 weer het epicentrum zijn voor de IJsselloop. Niet alleen start de IJsselloop ongeveer voor de deur van het Deventer restaurant, het is ook zenuwcentrum voor de organisatie. Verbindingen, medische coördinatie en alle logistiek…; het wordt allemaal aangestuurd vanuit de serre aan het plein voor ’t Zusje.

Voor en na het evenement kunnen bezoekers er terecht om wat te eten en te drinken, hopelijk lekker in het voorjaarszonnetje. Verder worden sponsoren en de bedrijventeams bij ’t Zusje ontvangen. Het restaurant past des te meer bij de IJsselloop, omdat het als bedrijf oog heeft voor maatschappelijk ondernemen via de Zusje Foundation. Vandaar dat het team met extra belangstelling kijkt naar de start van de nieuwe G-loop.