Eigen Bouw nieuwe sponsor van de IJsselloop

Al meer dan 100 jaar is Eigen Bouw thuis in Deventer en daarmee de oudste verhuurder van Deventer. Nu is Eigen Bouw sponsor geworden van de IJsselloop en doet actief mee.

Directeur Edward van der Geest: “Eén keer per jaar, tijdens de IJsselloop, lopen wij niet hard voor onze huurders, maar voor de sportieve uitdaging als team Eigen Bouw. Wat een fantastisch sportief evenement!”

Een klein team van betrokken vakmensen zet zich bij Eigen Bouw dagelijks in voor de huurders. Eigen Bouw communiceert transparant over waar het als organisatie mee bezig is, wat huurders kunnen verwachten en ook wat Eigen Bouw van de huurders verwacht. Daarbij staat Eigen Bouw open voor haar huurders en dat zorgt voor verbinding. Eigen Bouw is altijd dichtbij en bereikbaar voor vragen en verzoeken. Voor Eigen Bouw is verhuren echt mensenwerk.

Het woningaanbod van Eigen Bouw is uniek. Fijne woningen zijn er in Deventer en Colmschate. Vaak dicht bij belangrijke voorzieningen, maar ook op exclusieve locaties zoals aan de IJssel. Woningen in de midden huur die goed onderhouden zijn, veilig en van alle gemakken voorzien. Goede locaties, goed onderhoud, focus op duurzaamheid, veilig en van gemakken voorzien.