home > foto's editie 2022

Foto's editie 2022

De jubileumeditie van de IJsselloop zit erop. Wat was het weer een mooie editie. Met een frisse start, maar gelukkig liet de zon zich verder de hele dag zien. Perfect hardloopweer! We blikken met foto’s en filmpjes terug op deze mooie dag.

Foto's van de sfeer & lopers! 

Deze foto's zijn gemaakt door Rob Voss, de officiële fotograaf van de IJsselloop. Je kunt de foto's bekijken in onderstaande slider én via het overzichtspagina. Die laatste is handig als je op zoek bent naar specifieke foto's.

Bekijk via overzicht

Foto's van de bedrijvenrun!

Daan Obdeijn is de andere officiële fotograaf van de IJsselloop. Wil je de foto van je bedrijventeam in hoge resolutie ontvangen? Stuur een mail naar info@ijsselloop.nl. Je kunt de foto's bekijken in onderstaande slider én via de overzichtspagina. Dit laatste is handig als je direct naar de foto van jou en je collega's wilt scrollen.

Bekijk via overzicht

Aftermovie 2022

Net als andere jaren hebben De Rocketboys een prachtige aftermovie gemaakt.


Deel je eigen beelden

Natuurlijk kun je ook op social media beelden van de IJsselloop delen. Doe dat met de hastag #ikbeneenijsselloper. Er zijn ook tal van andere fotografen die foto’s van het evenement en de lopers hebben gemaakt. Heb je zelf foto’s of filmpjes gemaakt? Stuur een mail naar info@ijsselloop.nl en we plaatsen een link op deze pagina.