home > foto's editie 2023

Foto's editie 2023

De 16e editie van de IJsselloop zit erop. Wat was het weer een mooie editie met perfect hardloopweer! We blikken met foto’s en filmpjes terug op deze mooie dag.

Foto's van de sfeer & lopers! 

Deze foto's zijn gemaakt door Rob Voss, de officiële fotograaf van de IJsselloop. Je kunt de foto's bekijken in onderstaande slider én via de overzichtspagina. Die laatste is handig als je op zoek bent naar specifieke foto's.

Bekijk via overzicht

Foto's van de bedrijvenloop!

Daan Obdeijn is de andere officiële fotograaf van de IJsselloop.  Je kunt de foto's bekijken in onderstaande slider én via de overzichtspagina. Dit laatste is handig als je direct naar de foto van jou en je collega's wilt scrollen.

Wil je de foto van je bedrijventeam in hoge resolutie ontvangen? Stuur een mail naar info@ijsselloop.nl.
Je helpt ons erg als je een download van de gewenste foto of een duidelijke beschrijving ervan (aantal personen, kleur shirt etc.) bijvoegt.

Bekijk via overzicht

Andere foto's en eigen beelden

Natuurlijk kun je ook op social media beelden van de IJsselloop delen. Doe dat met de hastag #ikbeneenijsselloper. Er zijn ook tal van andere fotografen die foto’s van het evenement en de lopers hebben gemaakt. Heb je zelf foto’s of filmpjes gemaakt en staan deze ergens online? Stuur een mail naar info@ijsselloop.nl en wie weet plaatsen we een link op deze pagina.

Foto's Hans Spieker

Foto's Richard van der Stelt

Foto's Lamberth Anindjola (facebook) & (Oypo)