home > foto's editie 2024

Foto's editie 2024

De 17e editie van de IJsselloop zit erop. Wat was het weer een mooie dag met perfect hardloopweer en een recordaantal deelnemers! 
Hieronder de eerste foto's. Meer volgt!

Foto's van de sfeer & lopers! 

Deze foto's zijn gemaakt door Rob Voss, de officiële fotograaf van de IJsselloop. Je kunt de foto's bekijken in onderstaande slider én via de overzichtspagina. Die laatste is handig als je op zoek bent naar specifieke foto's.

Bekijk via overzicht

Foto's van de bedrijvenloop!

Sander Korvemaker maakte de foto's van de bedrijventeams.  Je kunt de foto's bekijken in onderstaande slider én via de overzichtspagina. Dit laatste is handig als je direct naar de foto van jou en je collega's wilt scrollen.

Wil je de foto van je bedrijventeam in hoge resolutie ontvangen? Stuur een mail naar info@ijsselloop.nl.
Stuur met je mail s.v.p. een download van de gewenste foto mee, of vermeld de bestandsnaam van de gewenste foto.

Bekijk via overzicht

Meer foto's Sfeer, lopers en vrijwillers

Rick de Visser maakte voor ons eveneens een mooie serie van de sfeer, de lopers en de vrijwilligers. Je kunt de foto's bekijken in onderstaande slider én via de overzichtspagina.

Bekijk via overzicht

Meer foto's Boreeltuin

Sander Korvemaker maakte nog aantal andere foto's op en rond het podium. Je kunt de foto's bekijken in onderstaande slider én via de overzichtspagina. 

Bekijk via overzicht

Andere foto's en eigen beelden

Natuurlijk kun je ook op social media beelden van de IJsselloop delen. Doe dat met de hastag #ikbeneenijsselloper. Er zijn ook tal van andere fotografen die foto’s van het evenement en de lopers hebben gemaakt. Heb je zelf foto’s of filmpjes gemaakt en staan deze ergens online? Stuur een mail naar info@ijsselloop.nl en wie weet plaatsen we een link op deze pagina.

Foto's Salland Zorgverkeringen (uitgebreide reportage)

Foto's Hans Spieker op spiekerfotografie.nl en op Oypo (alle afstand en kidsrun)

Foto's Marc Roerdink